Over Faces of Science

Jonge wetenschappers vertellen over hun leven en onderzoek aan de hand van filmpjes, blogs, artikelen en meer. Vanuit verschillende achtergronden nemen zij je mee in de wereld van de wetenschap.

Contact

E-mail / Twitter / Facebook

Nieuwe en al langer meedraaiende faces, de jonge wetenschappers die op Faces of Science vertellen over leven, onderzoek en passies, tijdens een bijeenkomst in het Trippenhuis van de KNAW in 2015. Klik op de vergroting voor wie is wie.

Faces of Science is een project van KNAW, De Jonge Akademie en NEMO Kennislink met medewerking van Fastfacts. Het project wordt gefinancierd door het Lira Auteursfonds Reprorecht. Doel is jonge wetenschappers in de schijnwerpers te zetten en te laten zien wat het leven als wetenschapper inhoudt, vooral aan jongeren die staan voor een studiekeuze, maar ook voor ieder ander die daarin geïnteresseerd is.

Faces of Science in de klas

De wetenschappers van Faces of Science komen op uitnodiging ook op scholen vertellen over hun onderzoek en werk. Als je daar interesse voor hebt, kijk dan welke Faces in jullie regio werken en neem contact op met ons. Meer informatie, een lespakket en een overzicht van de Faces ingedeeld op schoolvak en regio vind je hier