Monique Simons

Blogger Faces of Science

Profiel

Wie: Monique Simons Wat: Bewegingswetenschapper Waar: VU Amsterdam, Afdeling Gezondheidswetenschappen en Expertisecentrum Life Style TNO Studie: Bewegingswetenschappen VU Amsterdam Droom: Samen met een gamebedrijf een spel ontwikkelen Geboren: 1981 te Breda Leukst aan wetenschapper zijn: Vernieuwend bezig zijn en dingen uitzoeken die maatschappelijk relevant zijn. Wanneer het niet leuk is: Als je heel lang achter de computer zit en weinig op pad gaat. Dat je alleen maar bezig bent met analyseren.

Monique Simons voor NEMO Kennislink

Hobby: Ik ben geen gamer, maar wel fanatiek sporter: fitness, wielrennen, hardlopen, snowboarden. Weekendjes weg vind ik ook leuk, maar dan ga ik uiteindelijk toch fietsen, het draait vaak wel om sport. Eet het liefst: Peestamp (hutspot)

Monique bij Gamekings Monique in het TV programma het Klokhuis Monique aan het woord over haar onderzoek op de site meerdansport Interview met Monique op Kenniscentrum Suiker (pag 4-9)

Monique is gepromoveerd en gestopt met Faces of Science. Ze werkt onder meer als wetenschappelijk onderzoeker bij de gemeente Utrecht

Blogs van Monique Simons