Monique Simons

Blogger Faces of Science

Profiel

Wie: Monique Simons Wat: Bewegingswetenschapper Waar: VU Amsterdam, Afdeling Gezondheidswetenschappen en Expertisecentrum Life Style TNO Studie: Bewegingswetenschappen VU Amsterdam Droom: Samen met een gamebedrijf een spel ontwikkelen Geboren: 1981 te Breda Leukst aan wetenschapper zijn: Vernieuwend bezig zijn en dingen uitzoeken die maatschappelijk relevant zijn. Wanneer het niet leuk is: Als je heel lang achter de computer zit en weinig op pad gaat. Dat je alleen maar bezig bent met analyseren.

Schermafbeelding 2017 06 26 om 16.51.31
Monique Simons voor NEMO Kennislink

Hobby: Ik ben geen gamer, maar wel fanatiek sporter: fitness, wielrennen, hardlopen, snowboarden. Weekendjes weg vind ik ook leuk, maar dan ga ik uiteindelijk toch fietsen, het draait vaak wel om sport. Eet het liefst: Peestamp (hutspot)

Monique bij Gamekings Monique in het TV programma het Klokhuis Monique aan het woord over haar onderzoek op de site meerdansport Interview met Monique op Kenniscentrum Suiker (pag 4-9)

Monique is gepromoveerd en gestopt met Faces of Science. Ze werkt onder meer als wetenschappelijk onderzoeker bij de gemeente Utrecht

Blogs van Monique Simons