07 december 2015

Brains Behind Bars

Ook voor mij is het moment daar: mijn proefschrift is af! Een beetje onwennig is het nog wel, maar wat heerlijk om mijn eigen geschreven boek vast te houden. Weer een stapje dichterbij de doctorstitel.

Op 8 januari is het zover: ik zal mijn proefschrift Brains Behind Bars verdedigen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik dacht dat het proefschrift in elkaar zetten veel werk was, maar het organiseren van de dag zelf doet er niet voor onder. Doe je een receptie, lunch, feest? Wie nodig je uit? Hoe laat, waar? En wat doe je in vredesnaam aan?

Tsja, nu heb ik al geroepen dat dat een eigengemaakte jumpsuit gaat worden. Dus daar werk ik momenteel hard aan (met de stiekeme uitvlucht dat als het niks wordt, ik er nog snel een koop). Al met al een spannende en drukke tijd, maar ook ontzettend leuk om alle positieve reacties en support van iedereen om me heen te krijgen.

Nog maar een maandje… en dan ben ik echt promovendus-af!

Liza Cornet

Discussieer mee

0

Vragen, opmerkingen of bijdragen over dit artikel of het onderwerp? Neem deel aan de discussie.

NEMO Kennislink nieuwsbrief
Ontvang elke week onze nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de wetenschap.