Event
Event

Theater: Luchtig rouwen

Kim van Klaveren

De dood. We praten er niet graag over. Dus misschien mag het allemaal wel wat luchtiger. Ga op donderdag 4 april mee in de rollercoaster rondom rouw in De Studio van NEMO.

Theater: Luchtig rouwen

In de voorstelling ‘Op rouwtour’ nemen theatermaker Wendy Hoogendijk en socioloog Ameline Ansu je mee in de rollercoaster rondom rouw. Ongemak, humor, verdriet en warmte; alles komt voorbij. Een programma met muziek, theater en een goed gesprek.

Datum & tijd

4 april 2024, 20.00 uur


Locatie

De Studio van NEMO


Kosten

€ 7,50

Over de makers

Wendy Hoogendijk is theatermaker, presentatrice en zangeres. Met haar solovoorstelling ‘Radiostilte’ over rouw en liefde toerde ze de afgelopen jaren door het land. Daarnaast is ze werkzaam als zingende dagvoorzitter, (tv-) presentatrice en regisseert ze voorstellingen met bijzondere doelgroepen.

Ameline Ansu is socioloog en schreef het boek ‘Van harte gecondoleerd’ over rouw voor jongvolwassenen; zonder zwart randje. Daarnaast is zij maker en presentatrice van de podcast ‘Rouwrituelen’ en voert als moderator regelmatig gesprekken met grote groepen over dit thema.

Trailer van de voorstelling 'Op rouwtour'.

Tickets & tijden

De voorstelling 'Op rouwtour' start om 20.00 uur en duurt 75 minuten. Voorafgaand aan de voorstelling kun je vanaf 19.00 uur de tentoonstelling Living Looonger bezoeken.

Een ticket voor deze activiteit is € 7,50 inclusief bezoek aan Living Looonger.

Locatie

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang van het Marineterrein aan de Kattenburgerstraat.

De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.