Event
Event

Stand-up comedy: Lachen over later

DigiDaan

Het Comedyhuis verzorgt een avondvullend programma in De Studio van NEMO op 27 juni. Vier comedians laten je lachen over later. Ouder worden was nog nooit zo grappig!

Stand-up comedy: Lachen over later

Het ultieme anti-agingmiddel? Comedy! Kom lachen over de ups en downs van het ouder worden en omarm wat de toekomst ook moge brengen. Want we kunnen er maar beter de humor van inzien, toch?

Datum & tijd

27 juni 2024, 20.00 uur


Locatie

De Studio van NEMO


Kosten

€ 15,00

Lachen over later wordt georganiseerd door Het Comedyhuis. Eén van de oudste stand-up comedy gezelschappen van Nederland. Sinds 2009 organiseert de groep comedyshows in het land, schrijven ze teksten voor TV programma’s als de Avondshow van Lubach en helpen ze beginnende comedians om hun eerste stappen op het podium te zetten met hun beproefde stand-up comedycursussen.

De comedians

Tijdens Lachen over later kun je genieten van de grappen van:

Tickets & tijden

De voorstelling Lachen over later start om 20.00 uur en duurt 1,5 uur. Voorafgaand aan de voorstelling kun je vanaf 19.00 uur de tentoonstelling Living Looonger bezoeken.

Een ticket voor deze activiteit is € 15,00 inclusief bezoek aan Living Looonger.

Locatie

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang van het Marineterrein aan de Kattenburgerstraat.

De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.