Event
Event

Lachtherapie

DigiDaan

Lachen is gezond én lachen kun je leren. Geef je humeur en je immuunsysteem een boost tijdens een lachtherapiesessie op donderdag 13 juni in De Studio van NEMO.

Lachtherapie

Leer meer over de kracht van de lach! In deze workshop doe je ontspanningsoefeningen en ga je samen lachen zonder reden. Na een uur loop je als herboren weer naar buiten.

Datum & tijd

13 juni 2024, 20.00 uur


Locatie

De Studio van NEMO


Kosten

€ 7,50

Geert Van De Vijver

Geert Van De Vijver is lachcoach. Hij geeft lachworkshops en lachsessies aan bedrijven en op evenementen, als teambuildingactiviteit en burn-outpreventie. Als lachcoach verscheen hij in tal van televisieprogramma’s op de Belgische en Nederlandse televisie en heeft hij enkele lachrecords gevestigd. Geert heeft als missie mensen hun lach te laten (her)ontdekken en ze te stimuleren om meer te gaan lachen. Zijn aanstekelijke lach zorgt er voor dat deelnemers met een vrolijk en goed gevoel naar huis gaan.

Geert Van De Vijver

Geert Van De Vijver

Tickets & tijden

De lachtherapie start om 20.00 uur en duurt 60 minuten. Voorafgaand aan de voorstelling kun je vanaf 19.00 uur de tentoonstelling Living Looonger bezoeken.

Een ticket voor deze activiteit is € 7,50 inclusief bezoek aan Living Looonger.

Locatie

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang van het Marineterrein aan de Kattenburgerstraat.

De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.