Ruth Visser

Sr. Projectmanager Wetenschapscommunicatie

Ruth Visser(1980) is een vrolijke, daadkrachtige en gedreven vrouw die als een spin in het web floreert in de dynamische werkomgeving van NEMO. Door een goed inlevingsvermogen en heldere communicatie creëert zij een fijne sfeer, waarin er ruimte is om uitdagingen aan te gaan, maar de gestelde doelen niet uit het oog worden verloren. Samenwerken met diverse partijen is haar op het lijf geschreven door haar creatieve achtergrond, doelgerichte rationele benadering, technische kunde en organisatietalent. Vrienden, familie, klimmen, hardlopen, pilates en culturele uitjes vullen haar agenda in de vrije uurtjes.

Uitgelicht door Ruth Visser

Thema - Leven met Kanker

Op 29 juni lanceerden we tijdens een online symposium het thema ‘Leven met Kanker’. Het idee voor dit thema, over de psychosociale aspecten van kanker, werd opgeworpen door onze voormalige hoofdredacteur Sanne Deurloo die in 2019 overleed aan borstkanker. Het thema is ter nagedachtenis aan haar.

City Lab

CityLab is een programmaconcept dat burgers stimuleert doelgericht mee te denken en te praten over een maatschappelijk thema. City Lab verrast, activeert en zet aan tot reflectie op thema's als digitalisering, AI, duurzaamheid, gezondheid, biotechnologie, crispr-cas en voedsel.

Biotechnologie.nl

Biotechnologie ontwikkelt zich snel en biedt mogelijk oplossingen. Maar daarmee ontstaan ook vragen: moet alles wat technisch haalbaar is, ook kunnen? Wat vinden we aanvaardbaar? Biotechnologie.nl praat je bij. Wat vind jij dat we kunnen maken?