Ruth Visser

Projectmanager Wetenschapscommunicatie

Ruth Visser(1980) is een vrolijke, daadkrachtige en gedreven vrouw die als een spin in het web floreert in de dynamische werkomgeving van NEMO. Door een goed inlevingsvermogen en heldere communicatie creëert zij een fijne sfeer, waarin er ruimte is om uitdagingen aan te gaan, maar de gestelde doelen niet uit het oog worden verloren. Samenwerken met diverse partijen is haar op het lijf geschreven door haar creatieve achtergrond, doelgerichte rationele benadering, technische kunde en organisatietalent. Vrienden, familie, klimmen, hardlopen, pilates en culturele uitjes vullen haar agenda in de vrije uurtjes.

Uitgelicht door Ruth Visser

City Lab

In City Lab brengen we partijen bij elkaar en laten hen op een open, speelse manier werken aan de vraagstukken van deze tijd. Daarmee dragen we bij aan meer directe publieke betrokkenheid bij wetenschap en technologie en stimuleren kritisch denken en creativiteit bij burgers.

Filterbubbel

Kom jij nog wel uit je eigen filterbubbel? Waar haal jij je nieuws vandaan? Geloof je alles wat je leest? En controleer je weleens waar die informatie vandaan komt? Op het InScience Filmfestival in Nijmegen kropen we samen met vijf andere mensen in een plastic iglo om erover te praten.