Ruth Visser

Projectmanager Wetenschapscommunicatie

Ruth Visser(1980) is een vrolijke, daadkrachtige en gedreven vrouw die als een spin in het web floreert in de dynamische werkomgeving van NEMO. Door een goed inlevingsvermogen en heldere communicatie creëert zij een fijne sfeer, waarin er ruimte is om uitdagingen aan te gaan, maar de gestelde doelen niet uit het oog worden verloren. Samenwerken met diverse partijen is haar op het lijf geschreven door haar creatieve achtergrond, doelgerichte rationele benadering, technische kunde en organisatietalent. Vrienden, familie, Klimmen, hardlopen, pilates en culturele uitjes vullen haar agenda in de vrije uurtjes.

Uitgelicht door Ruth Visser

NEMO City Lab x ROEF

NEMO stond 22 juni 2018 in de Line-up van ROEF, hét Amsterdamse Rooftop Festival. NEMO City Lab maakte het dak van NEMO Science Museum tot een ‘levend lab ’waarbij je kon deelnemen aan interactieve experimenten en meedenken over de stad van de toekomst.

NEMO Kennislink Live

Tijdens NEMO Kennislink Live komen wetenschap en publiek in de bar van NEMO Science Museum bij elkaar om kennis en inzichten te delen. Laagdrempelig, aansprekend en begrijpelijk om over na te denken en te praten. In 2018 is het overkoepelende thema Alles onder controle.

Waar kies jij voor?

In de strijd tegen het voedseltekort en de klimaatverandering, ga ik…

0 nooit meer vlees eten.

0 nooit meer vliegen.

0 alles doen wat maar mogelijk is.

0 niets doen; laat de overheid maar met een oplossing komen.