Naar de content
Faces of Science
Faces of Science

Eerste Hulp bij Studiekeuze

Pixabay CC0

Een studie kiezen is door corona een heel stuk lastiger geworden. Je kunt niet langs op open dagen bij universiteiten om daar sfeer te proeven en vragen te stellen. Daarom zijn Faces of Science de komende maanden Eerste Hulp bij Studiekeuze.

Dus heb je vragen over welke studie je het beste kunt kiezen, lees dan de komende maanden de blogs van de Faces over dit onderwerp. Of volg ze op Instagram, waar iedere week een andere Face studiekeuzetips geeft. Ze vertellen hoe zij zelf hun studie hebben gekozen en je kunt bij hen terecht met al je vragen!

Een collage van foto's van mensen.

Faces of Science zijn Eerste Hulp bij Studiekeuze

Faces of Science voor NEMO Kennislink

Ook geven ze online les als Eerste Hulp bij Studiekeuze. Daarin vertellen ze over hun eigen onderzoek en geven ze tips en tricks geven over hoe je nu een slimme studiekeuze kan maken. De leerlingen krijgen dan ook zelf de tijd om vragen te stellen. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bij Faces of Science zijn onderzoekers actief van verschillende universiteiten en disciplines. Van alpha tot beta tot gamma, van Maastricht tot aan Groningen. Het is daarom eventueel ook mogelijk om een online les te krijgen van meerdere Faces of Science, zodat leerlingen hun vragen kunnen stellen aan onderzoekers van verschillende universiteiten. Hopelijk krijgen ze op die manier een goed beeld van een studie en een universiteit. De online lessen zijn overigens gratis en beslaan een lesuur. We hebben eventueel ook een gratis lespakket dat hierop aansluit.

ReactiesReageer