Naar de content
Faces of Science
Faces of Science

Biologische veganistische superfoods

Life in Boston – deel 2

Chantal Tax

Hardlopen en wholefoods. Ze zijn behoorlijk gezond hier in Boston! Deze week elke dag een korte update van mijn belevenissen.

Boston heeft echt uitstekende restaurants (als je van vis houdt zit je hier goed), goed excuus om elke week een andere uit te proberen ;). Gezond eten is eerder regel dan uitzondering: het kan niet biologisch genoeg en de “superfoods” vliegen je om de oren. Dat was even wennen: in Nederland houden mijn vrienden me continu voor de gek omdat ik vegetarisch ben (“die nepburgers, bah”), en hier ben ik meer de uitzondering omdat ik geen veganist ben (groep jongens van rond de 20 in de bus: “Dude, did you try all these cool vegetables at Wholefoods, it’s awesome!”). Gezond en fit (lees: hardlopen om 6 uur ‘s ochtends), dat is de trend.

Links: Toch die healthy vega superfoods een keertje uitproberen ;). Rechts: Op z’n Nederlands met de fiets naar het werk!

Chantal Tax voor NEMO Kennislink

Mwa, ik neem het met een korrel zout: ik houd te veel van een filmpje op de bank met chips of chocola (maar ik ga op z’n Nederlands met de fiets naar het werk, dat dan weer wel ;)). Ik had eigenlijk juist meer fast-food verwacht, en dat zie je toch ook wel regelmatig: Naast alle biologische supermarkten zijn Pizza-huts, McDonalds, en Dunkin’ Donuts niet weg te denken uit het straatbeeld. Zo’n supergezonde lifestile is blijkbaar niet weggelegd voor iedereen (het is behoorlijk duur!), en wie heeft er af en toe nou geen zin in een snack? ;)

ReactiesReageer