Naar de content
Faces of Science
Faces of Science

1456 dagen later

Wouter Meulemans voor NEMO Kennislink

Na zo ongeveer 3 jaar, 11 maanden, 3 weken, 2 dagen, 15 uur en 23 minuten, begint het nu wel erg dichtbij te komen. Nog 1 week (nou ja, 7 dagen en 37 minuten) en dan is het zo ver: de verdediging van mijn proefschrift. Verder ben ik niet aan het aftellen, hoor…

Het eerste jaar leek het nog zo ontzettend ver weg: mijn verdediging. Het tweede en derde jaar waren zo druk met van alles en nog wat, dat het me min of meer ontgaan is.
En dan is het jaar vier. Moet er toch maar eens een thesis geschreven gaan worden. Maar ja, eerst nog even lopend onderzoek afronden (en nog wat andere interessante projecten tussendoor doen).

Goedgekeurd
Maar uiteindelijk een proefschrift geschreven dat werd goedgekeurd door de commissie. Ze zijn netjes geprint en ik heb zo een leuke verzameling van boekjes met mijn naam erop. De meeste hiervan zijn ondertussen gegeven aan de commissieleden, collega’s, vrienden en familie.

Proefschriften netjes geprint.

Wouter Meulemans voor NEMO Kennislink

Pinguinpak
En nu is het bijna zo ver. Mijn kans om te bewijzen dat ik interessant onderzoek doe. Alles is klaar en geregeld: van thesis en presentatie tot locatie en rokkostuum (zo’n pinguinpak). Ik heb er zin in, hier heb ik toch naar toe gewerkt al die tijd. Maar het is ook wel fijn te weten dat het straks na precies één uur voorbij is. Nog 7 dagen en 26 minuten te gaan!

ReactiesReageer