13 oktober 2015

Vers van de pers!

Mijn proefschriften zijn binnen! Begin mei schreef ik al dat ik mijn proefschrift had ingeleverd en nu, zo’n 5 maanden en veel werk later, liggen ze dan eindelijk voor me. Wat is het bijzonder om eindelijk een fysiek boek in handen te hebben, een boek dat je zelf hebt geschreven.

“Eindelijk een echt fysiek boek in handen dat je zelf hebt geschreven.”
Kirsten van den Bosch, via CC 0

Veel van ons ‘Faces of Science’ zijn de laatste tijd druk bezig geweest met het afronden van hun promotieonderzoek. Suzanne schreef over het afronden en schrijven van haar proefschrift, Jacqueline over haar verdediging en over het web van formulieren, handtekeningen en keuzes waarin ze terecht kwam, en ook Monique schreef over de aanloop naar haar verdediging.

29 oktober is het mijn beurt, dan mag ik mijn proefschrift verdedigen voor een corona van hoogleraren in toga, in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. En daarna natuurlijk een mooi feest, maar eerst nog even hard werken aan alle voorbereidingen!

Discussieer mee

0

Vragen, opmerkingen of bijdragen over dit artikel of het onderwerp? Neem deel aan de discussie.

NEMO Kennislink nieuwsbrief
Ontvang elke week onze nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de wetenschap.