13 november 2014

Nu al Wakker

Dinsdagmiddag 15:00, een telefoontje van de redactie van omroep WNL met de vraag of ik de volgende dag te gast wilde zijn in het programma ‘Nu al Wakker’.

Dat leek me hartstikke leuk en spannend dus ik zei dan ook direct ja. Zoals de titel van het programma al aangeeft, is het in de ochtend, alleen was het iets vroeger dan ik had gehoopt, van vier tot zes uur. Gelukkig was mijn interview ‘pas’ om vijf uur. De dinsdagavond ben ik daarom maar op tijd naar bed gegaan om de volgende nacht rond half vier op te staan.

In het NOS gebouw in Hilversum begon om stipt 05:00 het interview met Martijn Middel en Roos Moggre. In vier blokken van ongeveer zes minuten kreeg ik allerlei vragen op me afgevuurd. Hoe is het om een Face of Science te zijn? Wat doen katalysatoren precies? Waar kunnen we ze van kennen? Wat is het grote doel van je onderzoek?

Wil je weten hoe het interview gegaan is? Luister de uitzending hier terug.

In de opnamestudio met Roos Moggre en Martijn Middel.

Discussieer mee

0

Vragen, opmerkingen of bijdragen over dit artikel of het onderwerp? Neem deel aan de discussie.

NEMO Kennislink nieuwsbrief
Ontvang elke week onze nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de wetenschap.