08 september 2015

Finish is in zicht!

De pallet met mijn 350(!) proefschriften is bezorgd.

Wat een enorme stapel was dat zeg! Maar inmiddels ben ik al ver door de voorraad heen en er staan er nog maar drie dozen op mijn kamer. Ik ben super blij met het eindresultaat.

Tadaaaa daar is ie dan :) !

Voor het eerst je proefschrift in handen hebben is al een mooi moment, maar de echte finish is op elf september. Dan mag ik mijn proefschrift verdedigen. In de aanloop daar naar toe heb ik vorige week een interview gegeven aan de Volkskrant. Erg leuk om bij het ontbijt het uiteindelijke artikel te lezen.

Op naar elf september!

Discussieer mee

0

Vragen, opmerkingen of bijdragen over dit artikel of het onderwerp? Neem deel aan de discussie.

NEMO Kennislink nieuwsbrief
Ontvang elke week onze nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de wetenschap.