Mariska van Sprundel

Mariska van Sprundel (1986) wilde eigenlijk van kinds af aan dierenarts worden. Maar na uitgeloot te zijn voor Diergeneeskunde, ging zij Biologie studeren aan de Universiteit Utrecht om toch zoveel mogelijk te leren over dieren. Maar eenmaal begonnen, bleek de moleculaire biologie en het menselijk genoom zo fascinerend, dat zij een master in Biomedische wetenschappen ging doen. De wetenschap bleek haar goed te liggen. Maar na eindeloos pipetteren in het laboratorium gooide ze het over een andere boeg: wel wetenschap, geen pipet. Tijdens een stage bij Kennislink heeft ze nu haar draai gevonden als wetenschapsjournalist.

In haar vrije tijd doet Mariska het liefst aan sport. Ze houdt van hardloopwedstrijden, en is momenteel aan het trainen voor de halve marathon. In de zomer scheurt zij geregeld met een surfplank over het water. Verder heeft ze een zwak voor slechte horrorfilms en happy hardcore.

Staat hier geen beschrijving of heeft u opmerkingen over de beschrijving of foto? Stuur ons dan via [email protected] een korte beschrijving en een foto van Mariska van Sprundel.

Sprundel van mariska

Publicaties door Mariska van Sprundel

1–50 van 252
Weergave: Relevantie / Datum
51426

Genchirurgie: de vraag is niet of, maar wanneer en hoe