Alle thema's

Thema: Hallucinerende hersenen

Inhoud

Specials

De Tripjes 1: Igor

In deel 1 van ‘de Tripjes’ reis je mee met Igor, die in het vliegtuig onderweg naar Nederland iets bijzonders meemaakt..

DKVN: Iedereen hallucineert

Er is niet veel voor nodig om een menselijk brein te laten hallucineren, ervaren de presentatoren van De Kennis van Nu. Diederik Jekel heeft regelmatig last van spontane hallucinaties als hij ‘s nachts ontwaakt. Elisabeth van Nimwegen ziet haar hele gezicht vervormen als ze bij gedimd licht in de spiegel staart.

De Tripjes 2: Ellen

Reis in het tweede deel van ’de Tripjes mee met Ellen, die tijdens haar knieoperatie in een blinde achtbaan met kleuren terecht komt..

De Tripjes 3: Alex

Luister naar deel drie van ‘de Tripjes’, een serie korte hallucinatieverhalen. In deze aflevering reis je mee met Alex, die stemmen hoort zo lang hij zich kan herinneren..

De Tripjes 4: Sanne

Dit is deel vier van ‘de Tripjes’, een serie korte hallucinatieverhalen. In deze aflevering reis je mee met Sanne, die ’s nachts soms heel wat meemaakt.

De Tripjes 5: Odilia

Luister hier naar deel vijf van ‘de Tripjes’, de serie met korte hallucinatieverhalen. In deze aflevering reis je mee op de melodieën in het hoofd van Odilia.