Over de mogelijkheden van een account

Over NEMO Kennislink

NEMO Kennislink is dé populair-wetenschappelijke website voor het Nederlandse taalgebied waarin we wetenschappelijk nieuws en achtergronden op een heldere manier uitleggen, activiteiten met een wetenschappelijke intentie promoten en met de Faces of Science-blogs een podium bieden voor jonge wetenschappers. Het NEMO Kennislink team bestaat uit een enthousiaste redactie van wetenschapsjournalisten, agendaredacteuren, projectmanagers en uitgevers die er samen naar streven wetenschap dichterbij te brengen voor onze bezoekers.

Over de NEMO Kennislink Agenda

De NEMO Kennislink Agenda is een online-agenda met een breed aanbod van activiteiten over wetenschap en technologie in Nederland en Vlaanderen. De activiteiten, van tentoonstellingen tot experimenten en van kenniscafés tot workshops en lezingen, zijn voor het algemeen publiek, van jong tot oud, en over de volle breedte van de wetenschap. De agenda staat op NEMO Kennislink, met maar liefst 330.000 bezoekers per maand, maar ook, via onze widgets, op diverse andere websites, zoals National Geographic Junior. Maandelijks plaatsen we ook een aantal uitgelichte activiteiten in het tijdschrift Wetenschap in Beeld.
Bekijk de NEMO Kennislink Agenda

Klagenda
NEMO Kennislink

Wat zijn de extra mogelijkheden van een NEMO Kennislink account?

Organisatie beheren
Jouw NEMO Kennislink account koppelen we aan de organisatie waar jij voor werkt. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de algemene omschrijving en contactinformatie van de organisatie aan te passen. Ook kun je met jouw account zien welke activiteiten al op de agenda staan of hebben gestaan. Zo kun je voorkomen dat je een activiteit meerdere keren aanmeldt of je juist laten inspireren door de manier waarop eenzelfde activiteit in het verleden al geplaatst is.

Meerdere accounts aan één organisatie koppelen
Heeft jouw organisatie meerdere medewerkers die activiteiten willen aanmelden? Dan kunnen we gemakkelijk meerdere accounts maken en aan de organisatie koppelen. Een andere optie is om één algemene account aan te maken, waarmee meerdere medewerkers kunnen inloggen. Houd er rekening mee dat er maar 1 medewerker tegelijk in het systeem kan werken.

Meerdere organisaties aan één account koppelen
Het kan zijn dat je voor verschillende organisaties activiteiten aan wilt kunnen melden. Ook dit is mogelijk!
Je hoeft niet meerdere accounts aan te vragen, maar wij koppelen jouw account aan meerdere organisaties. Per aan te melden activiteit kies je vervolgens voor welke organisatie dit is.

Meer informatie en directe feedback van de redactie
Een nieuw systeem is altijd even wennen. Om je te helpen, hebben wij bij elk invulveld een informatie icoontje gezet. Als je daar met je cursor op gaat staan, verschijnt een uitleg over dat veld en eventueel voorbeelden.

Informatie
NEMO Kennislink

Wanneer je klaar bent met het invoeren van je activiteit, kun je deze naar de agendaredactie sturen. De redactie beoordeelt jouw activiteit en indien zij aanvullingen nodig hebben, sturen ze de activiteit terug met feedback, kun je het aanpassen en direct weer voor eindredactie indienen. Zodra jouw activiteit wordt geplaatst, krijg je hier een melding van.

Tussentijds opslaan
Soms lukt het niet om een aanmeldformulier in één keer af te maken. Met een NEMO Kennislink Agenda account klik je op ‘Opslaan’ en kun je op een ander moment verder waar je gebleven was.

Afbeeldingen gelijk toevoegen
Met een NEMO Kennislink is het niet meer nodig om de redactie afbeeldingen te e-mailen. Voeg in het formulier een afbeelding toe en bewerk deze direct. Zo weet je zeker dat jouw afbeelding groot genoeg is en naar jouw wensen bij de activiteit komt te staan.

Afbeelding toevoegen
NEMO Kennislink

Toekomstige ontwikkelingen

Zeer binnenkort zullen, naast activiteiten en organisaties, ook evenementen een eigen plek krijgen op de NEMO Kennislink Agenda. Hierdoor kun je een activiteit direct voor zowel de agenda als bijvoorbeeld een festival als Het Weekend van de Wetenschap aanmelden.