Criteria voor deelname

Welkom op de NEMO Kennislink Agenda. Heeft uw organisatie activiteiten met een wetenschappelijke insteek, dan kunt u deze aanmelden voor de NEMO Kennislink Agenda. Of het nu gaat om natuurwetenschappen (bèta), sociale wetenschappen (gamma) of geesteswetenschappen (alfa).

Binnen 5 werkdagen wordt een door u ingevoerde activiteit door onze redactie beoordeeld op de volgende punten:

Onderwerp

Een activiteit kan worden opgenomen als deze een wetenschappelijke insteek heeft.

Soort

De NEMO Kennislink Agenda toont een breed scala activiteiten maar niet alles: open dagen van onderwijsinstellingen, taalcursussen en kunstuitingen die niet omlijst zijn met wetenschappelijke informatie nemen wij niet op. Ook business-to-business-activiteiten worden niet geplaatst.

Tijdsduur

We nemen voornamelijk tijdelijke activiteiten op van minimaal 30 minuten en maximaal één jaar. Permanente tentoonstellingen die overtuigend passen binnen de agenda en voldoen aan de criteria kunnen dit aanbod aanvullen.

Doelgroep

De NEMO Kennislink Agenda richt zich op particulieren en schoolklassen. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor algemeen publiek. Activiteiten die gericht zijn op bedrijven en/of specifiek toegankelijk zijn voor leden of genodigden laten wij buiten ons aanbod.

Locatie

De activiteit vindt plaats op een locatie in Nederland en/of Vlaanderen. Dit kan ook online zijn. Voor vreemdtalige activiteiten moet dit duidelijk worden vermeld en de beschrijving van de activiteit dient in het Nederlands te worden aangeleverd.

Beeldmateriaal

Er staat altijd een afbeelding bij een activiteit. Dit is een foto of illustratie die goed bij het onderwerp van de activiteit past. Zorg ervoor dat je de juiste rechten hebt om de afbeelding te gebruiken (eigendom, rechtenvrij of creative commons) en er naar de juiste bron en/of rechthebbende van de afbeelding verwezen wordt. Het minimale formaat van de afbeelding is 590 pixels breed en 330 pixels hoog.

Het logo van een organisatie zal zowel getoond worden bij de aangemelde activiteiten als op de organisatie pagina. Het logo moet minimaal 310 pixels breed en 50 pixels hoog zijn.

Disclaimer

De organisatie die de activiteit aanmeldt, is verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie. NEMO Kennislink behoudt zich het recht voor redactionele aanpassingen te doen en aangeboden activiteiten te weigeren. Lees de gehele disclaimer.