Octant

Octant telt negen christelijke basisscholen, waarvan één school voor speciaal basisonderwijs, verdeeld over tien locaties in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Den Haag. Ons belangrijkste doel: de individuele talenten van onze circa 2.800 leerlingen tot hun recht laten komen. Wij geven kinderen de ruimte om te ontdekken en te onderzoeken, zodat zij in de toekomst hun eigen koers kunnen bepalen. Dit doen wij onder andere door continue kwaliteitsverbetering en een focus op het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden.

Ons belangrijkste doel is de individuele talenten van de circa 2.700 leerlingen (en 250 medewerkers) tot hun recht laten komen. Op onze scholen doet ieder kind ertoe. Daarom leren we onze kinderen om hun eigen keuzes te maken. Op die manier zijn onze leerlingen klaar voor de toekomst. En die is prachtig!

Onze visie is gebaseerd op ‘samen bereik je meer’. Voor leerlingen, ouders en medewerkers. We streven er naar om het beste uit onze leerlingen te halen. ‘Groei’ vinden we dan ook belangrijk. Onze kernwaarden zijn leidend voor ons handelen: Elke Octantschool vult de Octant kernwaarden op hun eigen manier in. Alle negen scholen hebben daarmee dezelfde uitgangspunten en hun eigen identiteit.

Contact

015-3614698

Adres

Octant Gildeweg 7b 2632 BD, Nootdorp Nederland
Zoeken en filteren in
Octant
Geen activiteiten gevonden
Er zijn op dit moment geen geplande activiteiten door Octant.
Kijk bij de verstreken activiteiten om te zien wat deze organisatie voor leuke dingen organiseert.