Dairy Campus

Dairy Campus is hét onderzoek- en praktijkcentrum voor de melkveehouderij. Hier werken gepassioneerde dierverzorgers, ondernemers, wetenschappers, docenten en studenten samen aan innovatieve projecten die bijdragen aan een gezonde en duurzame toekomst voor de zuivelketen.

Alle activiteiten op Dairy Campus zijn gericht op de ontwikkeling van een duurzame zuivelketen. Met 550 melkkoeien, ruim 300 hectare grond en trainings- en vergaderfaciliteiten is Dairy Campus een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen die iets met de zuivelsector te maken heeft. De koeien produceren hier niet alleen melk, maar vooral ook data en kennis.

Studenten en professionals kunnen er terecht voor stages en afstudeertrajecten. Onderzoekers hebben er de mogelijkheid baanbrekend onderzoek te doen. En het bedrijfsleven wordt er gestimuleerd vernieuwende projecten te realiseren. Allemaal om te zorgen dat er ook in de toekomst voldoende, gezonde en veilige melk, geproduceerd wordt met respect voor mens, dier en milieu.

Contact

+31 (0)317 484000

Adres

Dairy Campus Boksumerdyk 11 8912 CA, Leeuwarden Nederland
Zoeken en filteren in
Dairy Campus