Terug naar Activiteiten in de Studio van NEMO

Eerder in De Studio

Kledingruil - Swap till you Drop

Deze activiteit heeft plaatsgevonden op 24 november 2022.

Je kent het vast wel: je kledingkast puilt uit en toch heb je niets om aan te trekken. Vaak kun je anderen blij maken met jouw kleren – en anderen jou. Dus verzamel de kleding die jij niet meer draagt en kom naar de kledingruil in De Studio van NEMO. Onder het genot van een drankje ruil je de leukste jurken, truien en shirts. Goed voor je garderobe, én voor het klimaat. Je ontvangt van ons de eerste 2 drankjes helemaal gratis!


Hoe het werkt

Neem max 7 stuks kleding mee. Voor deze items krijg je punten, die je weer in kan wisselen voor nieuwe kleding. Let op: items met mankementen zoals vlekken, gaten of pillen komen niet in aanmerking voor een ruil. Wij zorgen voor een startvoorraad, zodat ook de eerste bezoekers al lekker veel keus hebben.


Over Nichon Glerum

Deze kledingruil wordt georganiseerd in samenwerking met Nichon Glerum, zij is o.a initiatiefnemer van de Ketting Kledingruil en organisator van grote live kledingruil evenementen bij o.a. Cafe de Ceuvel en de Tolhuistuin.


Tickets

Reserveer je ticket voor het donderdagavond programma online. Het programma is inclusief 2 gratis drankjes en een bezoek aan de tentoonstelling Energy Junkies.


Locatie & Tijd

De kledingruil start om 19.00 uur en duurt ongeveer 3 uur. Tijdens de workshop kun je de tentoonstelling Energy Junkies bezoeken.

De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang aan de Kattenburgerstraat.


Programmering in De Studio van NEMO

Om de week op donderdagavond organiseert NEMO een extra activiteit in De Studio op het Marineterrein in Amsterdam. Speciaal voor volwassenen. De workshops, lezingen en dialogen gaan over het thema energie en klimaat en sluiten aan bij het thema van de tentoonstelling Energy Junkies. Bekijk het volledige programma


Leestip

In het thema Hoe klimaat je raakt duikt NEMO Kennislink aan de hand van ervaringsverhalen in de wereld van de klimaatcrisis.

Kledingruil
Foto Pixabay