Terug naar Inspiratiesessie

28 september 2022

Sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht

De Inspiratiesessies zijn onderdeel van het thema Hoe klimaat je raakt. In dit thema duikt NEMO Kennislink in de wereld van klimaat en energie. We werken aan nieuwe verhalen over wie wij zijn, en wat onze relatie met elkaar en de planeet is.

Tijdens de Inspiratiesessie ‘Eerste hulp bij klimaatstress’ gaan we in gesprek over persoonlijke ervaringen met klimaatverandering. Houd je hoofd koel en ontdek samen met expert Jeanine Pothuizen hoe je het beste omgaat met emoties rondom het klimaat.

Deze bijeenkomst vindt plaats op een bijzondere locatie: Sonnenborgh Museum en Sterrenwacht in Utrecht. Vanaf 19:30 ben je welkom voor een kopje koffie en om 20:00 starten we met het programma. We sluiten de avond af met een kijkje naar de sterren en een rondleiding in Sonnenborgh.


Ticket

Dit programma is gratis toegankelijk. Meld je hier aan.


Programma

  • 19:30 Inloop met koffie, thee en lekkers
  • 20:00 Inspiratiesessie
  • 21:30 Sterrenkijken en rondleiding in planetarium
  • 22:30 Einde


Locatie

Sonnenborgh Museum en Sterrenwacht (Zonnenburg 2, 3512 NL, Utrecht) bevindt zich op 10 min. wandelen van Utrecht Vaartsche Rijn en op ongeveer 20 min. wandelen van Utrecht Centraal


Laat je alvast inspireren

Treed binnen in ons interactieve huis, klik op de bewegende items en ondervind hoe anderen ecostress beleven. Voor de beste ervaring zet je je audio aan en kantel je het scherm van je telefoon.

dialoog
Philip Lindeman voor NEMO Kennislink