Terug naar Activiteiten in de Studio van NEMO

Eerder in De Studio

Social Sorting Experiment

Deze activiteit heeft plaatsgevonden op 2 september 2021.

Waar sta jij op de sociale ranglijst? Leer de manipulatieve kant van social media kennen tijdens het Social Sorting Experiment. Beoordeel en laat je beoordelen. Wie heeft de aantrekkelijkste oren? Aan wie zou je je kinderen toevertrouwen? En hoe schat je de kookkunsten in van de andere deelnemers?

Het Social Sorting Experiment is een multimediaal optreden met het publiek in de hoofdrol. Neem je telefoon mee, stap de vloer op. Dit programma is gemaakt in samenwerking met de Smartphone Orchestra. Zij verbinden mensen met elkaar door middel van unieke ervaringen.


Tickets

Koop of reserveer je ticket voor het donderagavond programma online. Het programma is inclusief een bezoek aan de tentoonstelling Bits of You.


Locatie & Tijd

Vanaf 19:15 uur ben je welkom in De Studio om een drankje te nuttigen en de tentoonstelling Bits of You te bezoeken. De lezing start om 20.00 uur en duurt ongeveer 1 uur.

De Studio van NEMO is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein in Amsterdam. De programmering is speciaal voor volwassenen.

Adres: Kattenburgerstraat 5, gebouw 027A in Amsterdam. Volg de bordjes vanaf de hoofdingang aan de Kattenburgerstraat.


Donderdagavond in De Studio van NEMO

Iedere donderdagvond in september, oktober en november organiseert NEMO in De Studio op het Marineterrein een workshop, lezing of dialoog rondom het thema data. Bekijk het volledige programma


Leestip

In het thema Je Data en Jij duikt NEMO Kennislink aan de hand van tien ervaringsverhalen in de wereld van data en algoritmes.

Workshop
Smartphone Orchestra