12 november 2015

Cultuur en natuur

Life in Boston - deel 4

Goed toeven in Boston, ook in het weekend!

Uitmuntende wetenschap, gezonde lifestyle en sport, maar Boston heeft nog meer te bieden! Zoals een centrum met veel historie (waar splinternieuwe hoge gebouwen gerust vlak naast een oude kerk gebouwd worden), oneindig veel museums en een prachtige omgeving. Na een drukke werkweek is het in het weekend tijd om erop uit te trekken! Een tent is echt onmisbaar: in de zomer is het hier super warm en je hoeft niet ver te rijden voor een National Park waar je kunt hiken. De zee is dichtbij en een tocht met de ferry door de haven van Boston is echt aan te raden.

Erop uit in het weekend! Linksboven: met de ferry naar de Boston Islands, en Boston op de achtergrond. Rechtsboven: de zee bij Cape Cod. Linksonder: Salem, de stad van de heksenjacht en spookverhalen. Rechtsonder: White mountains tijdens de herfst.
Chantal Tax voor NEMO Kennislink

En ik kom er nu achter dat de herfst hier echt uniek is: een mooie wandeling of rit door de White Mountains om alle kleuren van de bomen te zien en een kopje pompoenkoffie achteraf… ik zal deze stad echt gaan missen!

Discussieer mee

0

Vragen, opmerkingen of bijdragen over dit artikel of het onderwerp? Neem deel aan de discussie.

NEMO Kennislink nieuwsbrief
Ontvang elke week onze nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de wetenschap.