Esther Thole

Esther Thole studeerde met veel plezier scheikunde, maar wist al snel dat een loopbaan in het onderzoek niet haar ding was. Zonder helder plan rolde ze de ‘communicatie’ in. Schrijven werd een hoofdtaak en dat bleek zo leuk dat ze alweer jaren geleden besloot als zelfstandig wetenschapsjournalist en tekstschrijver te gaan werken. Dan kun je namelijk in heel veel verschillende onderwerpen duiken en dat doet ze het liefst. Als het gaat over chemie, life sciences, voeding, kunst of (wetenschaps)geschiedenis heb je haar aandacht meteen te pakken.

Als er niet wordt gewerkt besteedt ze graag tijd aan koken voor en eten met vrienden. Voor de toekomst staan archeoloog worden, een ontbijtrestaurant beginnen en klassieke talen studeren nog op de actielijst, evenals het openen van een antiquarische boekhandel waar niet al te veel klanten komen.

Staat hier geen beschrijving of heeft u opmerkingen over de beschrijving of foto? Stuur ons dan via [email protected] een korte beschrijving en een foto van Esther Thole.

Esther thole

Publicaties door Esther Thole

1–50 van 75
Weergave: Relevantie / Datum