Wetenschapsdag 2019 Open dag voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Voor kinderen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Tijdens deze open dag kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar aan de hand van proefjes, experimenten en demonstraties de wereld van techniek en wetenschap ontdekken.

Er zijn zo’n 25 verschillende activiteiten zoals windmolentjes bouwen en rondrijden in een mini-tesla. Je kunt ook meepraten in de Meet Ups van het bekende tv programma Het Klokhuis of de Wetenschapsshow bezoeken.

Jeanine Naerebout via ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

Bijzonderheden

Wil je verzekerd zijn van een plekje bij een specifiek programmaonderdeel? Kom dan op tijd. Vanaf half september staat het volledige programma op de website: ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00 tot 16:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland Kousteensedijk 7 4331 JE, Middelburg Nederland

Contact

+31 (0)118 65 40 00