Weet jij hoe gezond je bent? Demonstratie

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Weet jij hoe gezond je bent? Tijdens deze demonstratie onderga je verschillende testen om je gezondheid te meten.

Het RIVM doet hier al meer dan 30 jaar onderzoek naar. Onderga hoe je op verschillende manieren je gezondheid kunt meten zoals je bloeddruk, spierkracht, longfunctie en BMI, en kijk hoe gezond je bent. Tegenwoordig worden mensen veel ouder dan vroeger. En dat wil je het liefst ook zo gezond mogelijk doen. Maar hoe doe je dat?

Bijzonderheden

Legitimatie met een geldig identiteitsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar verplicht. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein.

Aanmelden

Voor deze workshop is aanmelden vooraf verplicht via de website. Dit is ook nog beperkt mogelijk op locatie op de dag zelf.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00 tot 13:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

RIVM Antonie van Leeuwenhoeklaan 9 3721MA, Bilthoven Nederland

Contact

+31 (0)30 274 41 89

Organisatie