Wat maak jij met een 3D-printer? Projectdemonstraties

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Bitlair is een hackerspace: een plek die ruimte en middelen biedt aan onze deelnemers om zelfstandig aan hun projecten te werken en ideeën uit te wisselen. Bekijk tijdens Weekend van de Wetenschap projectdemonstraties of ga zelf aan de slag.

Op zaterdag geven onze deelnemers projectdemonstraties. Zo zul je onder andere kubussen en displays gemaakt van LED-lichtjes waanzinnige animaties zien en geven we demonstraties van 3D-printers en onze zelfgemaakte lasersnijder.

Op zondag zijn er minder projectdemonstraties en nodigen we je graag uit om zelf aan de slag te gaan en gezellig mee te doen! Neem je laptop mee en ontdek wat jij zou kunnen maken met 3D-printers, lasersnijder en LED-schermen.

Hackerspace Bitlair, Stichting Bitlair

De ingang is aan de achterzijde van het pand.

We zitten op de eerste verdieping en zijn dus helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Weekend van de Wetenschap 2018

Ga op 6 en 7 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 7 oktober 2018 van 14:30 tot 19:00
zaterdag 6 oktober 2018 van 14:30 tot 19:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

De Hackerspace Computerweg 20a 3821 AB, Amersfoort Nederland