Wat kan jij met de Bee-bot? Leer spelenderwijs programmeren met een robot

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
In de etalage van de nieuwe bibliotheek kunnen kinderen van 4-7 jaar leren programmeren met de Bee-bot.

De Bee-Bot is een leuke en eenvoudig te programmeren robot voor kinderen waarmee je op een slimme en leuke wijze kan leren programmeren. De kinderen krijgen tevens een beter ruimtelijk inzicht tijdens het werken met de robot. De Bee-Bot kan de commando’s voorwaarts, achterwaarts, draai naar links en draai naar rechts uitvoeren.

Hoe kun je de robot het beste laten bewegen? En hoe zet je een goede route uit? De Bee-bot kan doorlopend worden gebruikt, van 11.00 uur tot 16.00 uur. Er kan een keuze worden gemaakt uit diverse speelmatten, zoals de sprookjesmat, de piratenmat en de eigen straat mat.

Ingrid Verwer voor Stichting Openbare Bibliotheek Almere
Weekend van de Wetenschap 2018

Ga op 6 en 7 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 6 oktober 2018 van 11:00 tot 16:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

de nieuwe bibliotheek Stadhuisplein 101 1315 XC, Almere Nederland

Contact