Waarzitwatin? Workshop

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Tijdens deze workshop krijg je antwoord op vragen als: zijn jonge kinderen gevoeliger zijn voor chemische stoffen dan volwassenen? Zijn natuurlijke ingrediënten altijd beter en gezonder? En wat staat er allemaal op een etiket?

Van shampoo tot latexverf, van matrassen tot billendoekjes. Je staat er misschien niet bij stil, maar overal zitten chemische stoffen in. Vraag jij je ook wel eens af of al die chemische stoffen goed zijn voor je gezondheid?

Deze workshop start met een presentatie met als onderwerp: met welke chemische stoffen kom je dagelijks in aanraking? Aansluitend gevolgd door de workshop, speciaal voor de kinderen: Maak je eigen slijm. En dit vinden je ouders ook leuk: geen lijm, scheerschuim en lenzenvloeistof nodig.

RIVM

Bijzonderheden

Legitimatie met een geldig identiteitsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar verplicht. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein.

Aanmelden

Voor deze workshop is aanmelden vooraf verplicht via de website. Dit is ook nog beperkt mogelijk op locatie op de dag zelf.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00 tot 10:45
zaterdag 5 oktober 2019 van 11:00 tot 11:45
zaterdag 5 oktober 2019 van 12:00 tot 12:45
Toon alle data

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

RIVM Antonie van Leeuwenhoeklaan 9 3721MA, Bilthoven Nederland

Contact

(030) 274 4189

Organisatie