Voedsel van morgen Tijdelijke tentoonstelling

Voor volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Plofmieren, een hamburger van kweekvlees of eten in poedervorm op basis van je DNA profiel. Wat ligt er in 2050 op je bord? Ontdek het in deze tijdelijke tentoonstelling in De Studio.

Met de uitdagingen die een groeiende wereldbevolking en klimaatverandering met zich mee brengen is een andere houding ten opzichte van voeding nodig. Wetenschappers, voedseltechnologen, designers, foodstartups, filosofen en producenten kijken daarom naar nieuwe manieren om het verbouwen én consumeren van ons eten mogelijk te maken. Hun beste ideeën en producten zijn te zien in deze nieuwe tentoonstelling.

DigiDaan voor NEMO Science Museum

Locatie

Voedsel van Morgen is de eerste tentoonstelling die plaatsvindt in De Studio, de locatie van NEMO Science Museum op het naastgelegen Marineterrein.

Doelgroep

Deze tentoonstelling is primair bedoeld voor volwassenen

Programma op woensdag avond

Op woensdagen is de tentoonstelling geopend op van 10.00 – 22.00 uur. ’s Avonds kun je naast een bezoek aan de tentoonstelling ook aanschuiven bij verschillende workshops, lezingen en andere events. De programmering voor deze avonden is binnenkort beschikbaar op de website

Prijs

Regulier € 7,50
Stadspas Gratis
Museumkaart Gratis

Datum

woensdag 10 juli 2019 t/m zondag 6 oktober 2019 van 10:00 tot 17:30

Prijs

€ 7,50

Locatie

NEMO Science Museum De Studio Kattenburgerstraat 5, gebouw 027 1018JA, Amsterdam Nederland

Contact

+31 (0)20 531 32 33