Voeding voor de geest Diner met lezing

Voor volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Wat is precies de impact van voeding op de geest en op welke manier kun je hier zelf op inspelen? En in hoeverre mag je af en toe nog zondigen? Tijdens een diner vertellen een chef-kok en voedingsdeskundige hier alles over.

Een avond lang staat museumcafé Thuys in het teken van de invloed van voedsel op de menselijke geest. Marga van Slooten is Cook & Care-chef en heeft samen met bioloog en voedingsdeskundige Lida van der Kley een menu samengesteld om optimaal van te genieten. Leer meer over de effecten op de geest van voeding en wat precies gezonde voeding voor de hersenen is tijdens een bijzonder driegangenmenu.

Programma

18:00 uur Inloop
18:30 uur Start driegangendiner
Intermezzo Lezing over de effecten van voeding op de hersenen
21:00 uur Natafelen

Reserveren

Voor dit diner is reserveren mogelijk via de website.

Datum

donderdag 14 juni 2018 van 18:00 tot 21:00

Prijs

€ 25,00

Locatie

Schotersingel 2 2021 GE, Haarlem Nederland

Contact

+31 (0)23 541 06 82

Organisatie