TkkrLab open dag Open dag

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
TkkrLab geeft demonstraties en uitleg over open source projecten van hun members. Er zijn doorlopend workshop Arduino te volgen, alsook solderen en programmeren.

Het TkkrLab laat dit weekend zien welke projecten hun leden gemaakt hebben. Denk hierbij aan Floppy Jukebox, Pixelmatrix, Arduino projecten en andere (open source) hard en software projecten. Mocht je de smaak te pakken hebben gekregen, dan kun je meteen zelf aan de slag. Doe mee aan de doorlopende workshops Arduino, solderen en programmeren.

Photo detail
Dave Borghuis voor TkkrLab
Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zaterdag 7 oktober 2017 van 11:00 tot 17:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Spinnerij Oosterveld Rigtersbleek Zandvoort 10 - Unit 2.08 7521 BE, Enschede Nederland

Contact

06-10745590

Organisatie