The Big Draw Workshops voor het hele gezin

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Wat gebeurt er als je samen tekent met een set regels? Welke tekeningen ontstaan er dan? En wat gebeurt er tussen jou en je medetekenaars? TETEM onderzoekt de invloed van ontwerpregels. Doe mee aan het experiment!

Op de zondagmiddag van het Weekend van de Wetenschap onderzoekt TETEM de invloed van ontwerpregels binnen een samenwerking met een spel van menselijke interactie, kaders en generatieve systemen. Tijdens deze The Big Draw-workshop word je uitgedaagd tot een spel van menselijke interactie, kaders en generatieve systemen. Durf jij het experiment aan?

Conditional design

Deze activiteit is geïnspireerd door de ontwerpmethode Conditional Design – zoals geformuleerd door de grafisch ontwerpers Luna Maurer, Jonathan Puckey, Roel Wouters en kunstenaar Edo Paulus.

Doelgroep

Iedereen kan en mag meedoen, jong en oud zijn welkom!

Programma

De workshop wordt drie keer gegeven: om 13:00, 14:00 en 15:00 uur.

Reflectie op het gemaakte werk

De resultaten van dit tekenexperiment zijn van zaterdag 21 oktober t/m dinsdag 31 oktober te zien in de foyer van TETEM. En op dinsdag 31 oktober om 19:30 is het afsluitende event waarbij je samen met andere makers kunt terugblikken op de tekensessies: een analyse van het proces, het resultaat en de uitkomsten van dit onderzoek.

Europa om de hoek
TETEM kunstruimte is gevestigd in een voormalige dekenfabriek. De aankoop en de verbouwing tot de TETEM kunstruimte zijn mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de Europese Unie.

Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zondag 8 oktober 2017 van 13:00 tot 14:00
zondag 8 oktober 2017 van 14:00 tot 15:00
zondag 8 oktober 2017 van 15:00 tot 16:00
Toon alle data

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Tetem Stroinksbleekweg 16 7523 ZL, Enschede Nederland

Contact

+31 (0)53 230 87 91