Tegelonthulling Tentoonstelling

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Heb jij de 'Walk of Space' wel eens gezien? Dat is een plek waar allerlei hand- en voetafdrukken van beroemde astronauten te zien zijn. En daar komen er op deze dag nog twee bij.

Aan de rij tegels met voet- en handafdrukken van astronauten op de Walk of Space in Noordwijk worden twee tegels met de handafdrukken van de astronauten Walter Cunningham (Apollo 7) en Russell Schweickart (Apollo 9) toegevoegd. Sinds 2013 wordt er op de Koningin Wilhelmina Boulevard van Noordwijk gewerkt aan een Walk of Space. De eerste tegel was die met de afdruk van de astronautenlaars van Wubbo Ockels.

Sabine voor Space Expo

De walk of Space

Inmiddels liggen er negen tegels met hand- en voetafdrukken van beroemde astronauten. Je vindt hier onder anderen: André Kuipers, Lodewijk van den Berg, Ed Mitchell, Frank de Winne, Paolo Nespoli, Alexander Gerst, Claudie Haigneré, Dirk Frimout, Oleg Kononenko en Samantha Cristoferetti.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 12:00 tot 17:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Walk of Space Koningin Wilhelmina Boulevard 2202GT, Noordwijk aan zee Nederland

Contact

Organisatie