Techniekdiploma Stop-Motion Educatief programma voor de naschoolse opvang

In dit educatieve programma voor kinderen van 10 t/m 13 jaar bij de naschoolse opvang worden de leerlingen een master in Stop-Motion en leren zij de coolste filmpjes te maken en plaatsen op YouTube en Instagram.

Dit is een educatief programma voor het basisonderwijs. Bekijk de overzichtspagina van De Ontdekfabriek voor alle regulier toegankelijke activiteiten.

In de cursus Stop-Motion leer je in 6 lessen hoe je van een simpele fotoreeks met digitale technieken een echte animatiefilm kunt maken.

Allereerst begin je met experimenteren met beeld en geluid, waarna je al snel te werk gaat met special effects zoals green screening (chromakey) en geluidseffecten. Bij deze workshop maak je ook een storyboard en zal je, net als bij echte films, jouw filmpje moeten monteren. In de laatste workshops komt alles bij elkaar en maak je een echte Stop-Motion film. Je krijgt een Techniekdiploma en voortaan maak jij de mooiste YouTube- en Instagramfilmpjes!

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor kinderen van 10 t/m 13 jaar oud.

Locatie

De cursus bestaat uit 6 lessen in De Ontdekfabriek (op woensdagmiddagen) of op een schoollocatie (buiten schooltijden). De data en tijden zijn in overleg en afhankelijk van het aantal ingeschreven deelnemers.

Scholen in de omgeving van Eindhoven die het Stop-Motion programma naschools op de eigen locatie willen aanbieden kunnen contact opnemen met De Ontdekfabriek voor de mogelijkheden. Voor scholen zijn er geen kosten verbonden aan het programma, ouders betalen de deelnamekosten.

Prijs

Deze cursus kost €75,- per kind.

Inschrijven

Dit programma is geschikt voor kinderen van 10 t/m 13 jaar van het basisonderwijs. Neem voor meer informatie en reserveringen via e-mail contact op met De Ontdekfabriek.

Datum

vanaf zondag 11 september 2016 van 15:30 tot 17:00

Prijs

€ 75,00

Locatie

De Ontdekfabriek Torenallee 22 5617 BD, Eindhoven Nederland

Organisatie