Speurboekje of topstukkentour Speurtocht

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Loop je graag zelf rond in een museum, of ben je net te laat voor een rondleiding? Geen probleem. Haal een speurboekje of start de topstukkentour en verken het museum op je eigen tempo.

Haal een speurboekje voor je zoon of dochter en grijp zelf een boekje met de topstukkentour, die je langs dertig hoogtepunten uit de collectie brengt. De boekjes zorgen ervoor dat je de bijzondere verhalen achter de verzameling niet hoeft te missen.

Hans van den Bogaard voor Museum Vrolik

Over museum Vrolik

Hoe zien we er vanbinnen uit? Hoe zijn onze organen en lichaamsdelen gebouwd en waar zitten ze precies? Hoe lopen de spieren en bloedvaten in je onderarm? Lijken je amandelen op amandelen en hoe groot zijn je gehoorbeentjes? In Museum Vrolik, een verzameling die is opgebouwd in de late 18e eeuw, de 19e eeuw en het eerste kwart van de 20e eeuw, staan de normale en afwijkende bouw en ontwikkeling van het menselijk lichaam centraal.

Prijs

Deze speurtocht is gratis in combinatie met een geldig entreebewijs voor museum Vrolik.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 11:00 tot 16:00

Prijs

€ 3,00

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Museum Vrolik Meibergdreef 15 1105AZ, Amsterdam Nederland

Contact

020 - 5664927

Organisatie