SCHERMTIJD #1: Troeteltech Lezing

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Hoe ontwerp je menselijke technologie die ons helpt in plaats van overprikkelt? En welke vaardigheden moeten wij leren om beter in balans te zijn met onze apparaten? Tijdens deze lezing leer je meer over de co-evolutie van mens en techniek.

Onze telefoons kapen onze aandacht en beïnvloeden ons gedrag. We willen af van ons obsessieve smartphonegedrag, maar technologie is verweven met ons bestaan en digital detox is geen duurzame oplossing. Hoe ontwerp je menselijke technologie die ons helpt in plaats van overprikkelt? En welke vaardigheden moeten wij leren om beter in balans te zijn met onze apparaten?

Artur Denys via De Nieuwe Liefde

Schermtijd

De talkshowserie SCHERMTIJD presenteert drie avonden over de co-evolutie van mens en techniek. In tijden van Black Mirroresque doemscenario’s, tech pessimisme en verlangen naar pre-smartphone tijden biedt SCHERMTIJD een optimistischer geluid: hoe zorgen we ervoor dat onze innige band met technologie ons niet verstikt maar juist verder helpt? Wat kunnen we zelf doen voor een bewuster digitaal bestaan, en misschien wel belangrijker: hoe kunnen juist technologie zelf en de ontwikkelaars daarvan onderdeel van de oplossing vormen?

Bekijk de hele serie hier

Prijs

Regulier € 13,-
65+ € 10,50
Studenten en CJP € 10,50
Stadspas € 10,50
Passe Partout € 30,-

Tickets

Kaarten voor deze lezing zijn te koop via de website

Datum

dinsdag 19 maart 2019 van 19:00 tot 21:00

Prijs

€ 13,00

Locatie

Da Costakade 102 1053 WP, Amsterdam Nederland

Contact

+31 (0)20 589 16 80

Organisatie