Rondleiding door Museum Vrolik Rondleiding

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
In Museum Vrolik zijn tweeduizend anatomische museumstukken te bewonderen. Volg een deskundige tour langs de vaste collectie.

Bekijk preparaten en anatomische modellen die te maken hebben normale en abnormale ontwikkeling (ziektes, aangeboren afwijkingen, ontwikkelfouten), zowel van mensen als van dieren. Tijdens deze rondleiding, die geschikt is voor de hele familie, ontdek je het verhaal achter de meest bijzondere stukken uit de collectie.

via Museum Vrolik

Over museum Vrolik

Hoe zien we er vanbinnen uit? Hoe zijn onze organen en lichaamsdelen gebouwd en waar zitten ze precies? Hoe lopen de spieren en bloedvaten in je onderarm? Lijken je amandelen op amandelen en hoe groot zijn je gehoorbeentjes? In Museum Vrolik, een verzameling die is opgebouwd in de late 18e eeuw, de 19e eeuw en het eerste kwart van de 20e eeuw, staan de normale en afwijkende bouw en ontwikkeling van het menselijk lichaam centraal.

Doelgroep en prijs

De rondleiding is gratis in combinatie met een geldig entreebewijs voor museum Vrolik en geschikt voor de hele familie. Een museumticket kost € 3,- per persoon. Inschrijven is verplicht via de website.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 13:00 tot 13:45

Prijs

€ 3,00

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Museum Vrolik Meibergdreef 15 1105AZ, Amsterdam Nederland

Contact

020 - 5664927

Organisatie