Rondleiding bij TheGreenVillage Rondleiding

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
The Green Village is de proeftuin voor duurzame innovaties. Hier bouwen, testen en demonstreren onderzoekers en ondernemers hun experimentele oplossing voor een duurzame toekomst in nauwe samenwerking met overheden en het publiek.

Maak kennis met inspirerende, duurzame innovatieprojecten op The Green Village. Tijdens deze rondleiding over het terrein sta je onder andere stil bij een verduurzaamde jaren ‘60 woning, een auto als mobiele energiecentrale, de hyperloop en de wijkbatterij op water. Bij de verschillende objecten krijg je toelichting van het onderzoeksdoel en de potentiële marktimpact.

The Green Village

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit is verplicht via de website.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 11:00 tot 12:30
zaterdag 5 oktober 2019 van 13:00 tot 14:30

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

The Green Village Van den Broekweg 4 2628 cr, Delft

Contact

015 - 278 2064