Professoren op het podium Theatercollege

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Tijdens Professoren op het Podium gaan de drie topwetenschappers uit verschillende vakgebieden met elkaar in gesprek in een talkshow-setting. Zij zullen het tijdens dit theatercollege hebben over welkome fouten en onbedoelde ontdekkingen.

De wetenschappers gaan met elkaar in gesprek over de zintuiglijkheid van de wetenschap. Een unieke combinatie van drie vooraanstaande wetenschappers van verschillende disciplines betreden het podium. Zij dansen met hun materiaal als de pas de deux met een open einde. Wetenschappers doen ‘onderzoek’. Zij weten op voorhand nooit wat de uitkomst zal zijn en begeven zich altijd op onbekend terrein.

In Professoren op het Podium behandelen ze ‘welkome fouten’ en ‘onbedoelde ontdekkingen’. Ze schetsen de toekomst en spreken over morele dilemma’s. Jan van den Berg is zowel gastheer als gesprekleider en zorgt voor een geslaagde avond in het theater. Boek jouw ticket(s) en ontdek de avonturen en toekomstvisie van drie vooraanstaande topwetenschappers uit het veld.

Tickets

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via de website.

Datum

dinsdag 21 maart 2017 van 14:30 tot 17:00

Prijs

€ 17,50

Locatie

Churchillplein 1 7314 BZ, Apeldoorn Nederland

Contact

+31 (0)55 527 03 00

Organisatie