Proefjes van Mad Science Techniekshow van professor Wil Wonder

Voor families
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Kom kijken naar de gekke professor Wil Wonder en zijn wonderbaarlijke experimenten. Durf jij mee te doen?

Professor Wil Wonder van Mad Science is te gast in het Maritiem Museum Rotterdam. Bekijk zijn wonderbaarlijke shows in de entreehal van het museum.

In het Maritiem Museum

Wil je alles alles te weten komen over het winnen van energie? Bezoek dan de ‘Offshore Experience’. Weet jij welke innovatieve technieken er nu voor handen zijn om de klus te klaren? Ontdek dat in de tentoonstelling ‘Expeditie Knappe Koppen’ wat jou tot een wereldreiziger en wetenschapper maakt.

Prijs

De show van Professor Wil Wonder is gratis bij te wonen. Wil met het museum bezoeken, dan is een entreebewijs verplicht.

Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zondag 8 oktober 2017 van 13:00 tot 15:00
zaterdag 7 oktober 2017 van 13:00 tot 15:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Maritiem Museum Rotterdam Leuvehaven 1 3011 EA, Rotterdam Nederland

Contact

+31 (0)10 413 26 80

Organisatie