Plastic is fantastic Recycle mee met Industriepark Kleefse Waard

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Recycle zelf het plastic afval van de bedrijven op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en werk mee aan de circulaire ambitie van IPKW.

Afval bestaat niet. Alle materialen, warmte, energie en producten die nu nog worden weggegooid, zijn in potentie grondstoffen, de start van iets nieuws. Op IPKW wordt er geprobeerd ‘afval’ zoveel mogelijk gescheiden op te halen en te hergebruiken als nieuwe producten en grondstoffen.

IPKW doet dit onder andere samen met Plastic Fantastic. Plastic afval afkomstig van bedrijven op IPKW wordt verwerkt tot nieuwe bankjes die vervolgens een mooie plek krijgen op het park. Benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Kom op 6 oktober langs en maak je eigen toffe smilie-sleutelhanger van plastic afval!

Via IPKW
INNOVATE EXPERIENCE

Tijdens Innovate Festival 2018 kan iedereen kennismaken met meer dan 100 innovaties op het gebied van techniek, kunst en wetenschap. Op zaterdag 6 oktober vindt de grote Innovate Experience plaats. Beleef en voel welke vernieuwingen er zijn op het gebied van onder andere energie, voeding, gezondheid, vormgeving en mobiliteit. Innovate is hèt gratis festival voor iedereen die vandaag wil weten wat er morgen en in de toekomst gebeurt.

Datum

zaterdag 6 oktober 2018 van 10:00 tot 17:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) Westervoortsedijk 73 6827 AV, Arnhem Nederland

Contact