Open ziekenhuisdag Open dag

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Benieuwd naar de operatietechnieken van een chirurg? Wat er gebeurt bij verkeerde verbindingen in de hersenen? Of hoe een orgaan geprint kan worden met jouw eigen cellen? Bezoek dan de open dag van het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Tijdens de open dag ga je zelf op pad om te ervaren wat er allemaal komt kijken bij de zorg, het onderzoek en onderwijs in het ziekenhuis. Duik als een echte wetenschapper het lab in, doorloop de ‘beweegstraat’ of ga op ontdekkingstocht in het labyrint der infecties.

Kijk voor het volledige programma op de website.

Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zaterdag 7 oktober 2017 van 10:00 tot 16:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis Heidelberglaan 100 3584 CX, Utrecht Nederland

Contact

088-7555555

Organisatie