Open Dag Antoni van Leeuwenhoek Alles over kankeronderzoek en oncologische zorg

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in kankeronderzoek en oncologische zorg? Zaterdag 6 oktober ben je welkom op de open dag van het Antoni van Leeuwenhoek: ziekenhuis en onderzoeksinstituut ineen.

Altijd al willen weten wat een onderzoeker op het lab doet? Hoe een operatiekamer eruit ziet? Welke bestralingstoestellen er allemaal zijn? Kom naar de Open Dag van het Antoni van Leeuwenhoek, hét oncologisch ziekenhuis en onderzoeksinstituut van Nederland. Er zijn lezingen, er is een informatiemarkt, neem een kijkje in een operatiekamer, bekijk de afdelingen pathologie, radiotherapie, radiologie en het lab. Onderzoekers staan op de zeepkist en praten met je na in het science café. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Weekend van de Wetenschap 2018

Ga op 6 en 7 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 6 oktober 2018 van 10:00 tot 16:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Antoni van Leeuwenhoek Plesmanlaan 121 1066 CX , Amsterdam Nederland

Contact