Ontdek hoe je verf maakt in het lab Open dag

Voor kinderen en jongeren
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Wil je weten hoe je verf maakt? Experimenteer in het lab van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. en maak verf van de toekomst!

Er is een speciaal programma voor scholieren waarbij verfexperts van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. je laten ervaren wat zij de hele dag doen. Wil je weten wat je moet doen om later ook in de verfindustrie terecht te komen? Ga dan in gesprek met studenten van relevante opleidingen tijdens de opleidingenmarkt. Voor ouders is er een speciaal programma met informatie over het keuzeproces van hun kind en de arbeidsmarkt.

Er is ook een speciaal programma voor kinderen.

Koninklijke Van Wijhe Verf BV

Aanmelden

Voor deze activiteit is aanmelden verplicht via de website.

Deelname is alleen mogelijk onder begeleiding van één of twee volwassenen. Vanaf 16 jaar eventueel zonder begeleiding. Maximaal 30 deelnemers per ronde.

Dag van de Chemie

De VNCI organiseert op 6 oktober 2018 in samenwerking met het Weekend van de Wetenschap en C3 de Dag van de Chemie. Tijdens de Dag van de Chemie ontdek je hoe veilig, innovatief en duurzaam de chemische industrie werkt. Kijk zelf hoe chemische fabrieken functioneren en kom op plekken waar je normaal nooit komt. Zo ervaar je hoeveel aandacht de chemie besteedt aan veiligheid en de zorg voor een goed milieu.

Datum

zaterdag 6 oktober 2018 van 10:30 tot 12:00
zaterdag 6 oktober 2018 van 12:30 tot 14:00
zaterdag 6 oktober 2018 van 14:30 tot 16:00
Toon alle data

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. Russenweg 2-4 8041AL, Zwolle Nederland

Contact

+31 (0)70 337 87 82