Ontdek de wereld van de dinosaurus Speurtochten voor jong en oud

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Een bezoek aan het Oertijdmuseum te Boxtel is een ware ontdekkingsreis door het dagboek van Moeder Aarde. Tijdens het Weekend van de Wetenschap is er speciaal aandacht voor de wereld van de dinosaurussen. Er zijn speurtochten voor alle leeftijden.

In het Oertijdmuseum staat tijdens het Weekend van de Wetenschap de wereld van de dinosaurussen centraal. Met een expositie in het museum en buiten in de Oertijdtuin komen vele soorten dinosauriërs tot leven. Aan de hand van speurtochten kun je leuke prijsjes winnen zoals een edelsteen of fossiele haaientand. Speciaal tijdens het Weekend van de Wetenschap zijn deze speurtochten gratis.

Prijzen

Bezoeker Prijs
Volwassenen € 10,00
Kinderen van 3 t/m 11 jaar € 7,00
Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zondag 8 oktober 2017 van 10:00 tot 17:00
zaterdag 7 oktober 2017 van 10:00 tot 17:00

Prijs

€ 10,00

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

het Oertijdmuseum Bosscheweg 80 5283 WB, Boxtel Nederland

Contact

+31 (0)411 61 68 61

Organisatie