Ontdek de wereld van bacteriën Open dag

Voor families
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Bacteriën zitten overal, ook op jou. Kijk mee bij Winclove Probiotics en kom in een lezing, rondleiding, proefjes en proeverijen meer te weten over (jouw) bacteriën.

Waar denk jij aan bij bacteriën? Dat het kleine beestjes zijn die je niet kunt zien? Dat ze op vieze plekken zitten of dat je er ziek van kunt worden? Dat klopt allemaal, maar er zijn gelukkig ook een heleboel goede bacteriën die je juist helpen gezond te blijven.

Winclove Probiotics doet onderzoek naar de effecten van bacteriën op de gezondheid en ontwikkelt met deze kennis voedingssupplementen met goede bacteriën. Tijdens het Weekend van de Wetenschap vertellen zij je meer over de wereld van bacteriën. Waar zitten ze, met hoeveel zijn ze, wat doen ze nou eigenlijk en hoe belangrijk zijn ze voor je gezondheid? Ontdek je eigen bacteriën in het laboratorium, bekijk ze van heel dichtbij door een microscoop, doe onderzoek met bacteriën en proef producten gemaakt door bacteriën.

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en hun (groot)ouders.

Aanmelden

Voor deze activiteit is aanmelden verplicht via e-mail.
Vermeld in je e-mail op welk tijdstip en met hoeveel personen je wilt deelnemen.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 6 oktober 2019 van 10:00 tot 12:00
zondag 6 oktober 2019 van 12:30 tot 14:30
zondag 6 oktober 2019 van 15:00 tot 17:00
Toon alle data

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Winclove Probiotics Hulstweg 11 1032 LB, Amsterdam Nederland