Ontdek de Lightyear One Open dag

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Neem een exclusief kijkje achter de schermen tijdens deze open dag. Ga kijken hoe de toekomst van mobiliteit eruit ziet en laat je rondleiden.

Wil jij zien hoe de toekomst van mobiliteit eruit komt te zien? Het verhaal horen van vijf studenten uit Eindhoven die samen een avontuur aan zijn gegaan om de meest energie efficiënte auto te bouwen die kan opladen op zonne-energie? Dat en meer op deze open dag.

Lightyear via Europa om de Hoek

Milieuvriendelijk

Lightyear werkt hard aan een efficiënte elektrische auto welke kan bijladen door in het design verwerkte zonnepanelen. Hierdoor kun je langer, verder en nog milieuvriendelijker rijden.

Programma

Ieder half uur kunnen maximaal 20 bezoekers deelnemen aan een rondleiding door één van de Lightyear medewerkers.
Let op: de laatste rondleiding start om 15:00 uur.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 6 oktober 2019 van 10:00 tot 17:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Lightyear Automotive Campus 70 5708JZ, Helmond Nederland

Contact