Ontdek BITT en de Techniek Academie Workshop

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Alles is techniek. BITT laat jong en oud ontdekken hoe leuk techniek is. Ook de Techniek Academie (waar BITT zich bevind) geeft een kijkje in de keuken. Samen trekken zij op om iedereen techniek te laten ervaren en ontdekken op allerlei niveau's.

Lekker praktisch aan de slag met techniek: BITT heeft hiervoor veel mogelijkheden. Van elektronica tot aerodynamica (creëer jouw eigen vliegtuig), van jouw eigen bootje maken en deze laten zeilen in de waterbak tot aan het metselen van een huis met kleine baksteentjes. Ook zijn er bakken met meccano staan van de meccano gilde, waarmee de mooiste dingen te maken zijn.

P. Lievense voor BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie

Wil jij met een tang en draad de mooiste ontwerpen maken, of leren hoe een stroomkring werkt? Er is nog veel meer mogelijk bij BITT, dus ga langs en laat je verrassen door de activiteiten. Bezoek ook De Techniek Academie, BITT zit namelijk in hetzelfde gebouw. Volg daar een rondleiding en neem deel aan doe-activiteiten. Ervaar techniek op zijn best. Tijdens het Weekend van de Wetenschap kun je gratis meedoen aan de activiteiten bij beide organisaties. Mail voor meer informatie naar email of stuur een bericht via WhatsApp.

Toegankelijkheid

Kom je in een rolstoel? Stuur dan een mail of een bericht via WhatsApp. Jullie bespreken samen of het mogelijk is de rolstoel naar boven te krijgen in verband met de breedte van de trap. Er is een traplift aanwezig.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00 tot 15:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie en De Techniek Academie Westeinde 100 3844DR, Harderwijk Nederland

Contact

+36 (0)63 840 90 58