Natural history Virtuele rondleiding

Voor jongeren en volwassenen
Google lanceert samen met enkele van de grootste natuurwetenschappelijke musea ter wereld een online belevenis die mensen toelaat oog in oog te komen te staan met fascinerende wezens en andere natuurhistorische schatten.

‘s Werelds mooiste specimens en archiefdocumenten zijn nu online te ontdekken in 4 thematische expo’s: Verleden, heden en toekomst: de wonderen van de evolutie; de Iguanodons van Benissart; Van Sahelanthropus tot Homo sapiens: hoe zagen onze voorouders eruit? en Onze 250 jaar natuurwetenschappen. Daarnaast zijn alle vaste zalen van het Museum voor Natuurwetenschap nu online te bezoeken via Street View.

Met deze nieuwe online belevenis is de meest spectaculaire verzameling van natuurlijke historie verzameld op één plek. Verhalen worden verteld aan de hand van tekst, hogeresolutiefoto’s en video’s, in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Daarnaast is met een Google Cardboard en de app van Google Arts & Culture zelfs een selectie van de beste plekken in het museum te bezoeken in virtual reality, onder de noemer “A short guided tour”.

Datum

vanaf woensdag 14 september 2016

Prijs

Gratis

Locatie

Deze activiteit is online

Contact